Hej!

Ni som hittat hit just idag kommer kanske från Vintagebyrån i Varberg, där vi hänger under april och maj månad. Välkomna! 

Vi heter Jenny och Jens Brandt Grönberg. Tillsammans gör vi bilder. 
Jenny är fotograf och Jens illustratör. Vi bor och jobbar från vår studio utanför Ystad. 

Följ oss gärna på @jennyojens och här på jennyojens.com 

Alla våra bilder är gjorda i en certifierad Hahnemule print studio och levereras säkert av DHL rullade i ett kraftigt rör av kartong. Vi rekommenderar att ni låter en professionell ramverkstad ta hand om inramningen. 

Inför vårt samarbete med Vintagebyrån har vi även fått monterat några bilder på plexiglas. Det är en exklusiv typ av bildmontering där bilden monteras på glaset med hjälp av ett tunt lager av silikon, kanterna blankslipas och bilden innesluts av en aluminiumskiva med upphängning på baksidan, redo för att pryda väggen. Dessa går bara att köpa på Vintagebyrån.

De skickas inte i nuläget.

Ramarna vi har använt här på Vintagebyrån är sprayade i olika lila nyanser från Montana de är endast för display och inte till salu. Motiven finns dock att köpa, rullade i rör - redo för inramning.

 

 

 

Flower Girl 001 

The Bear

 

In The Shower 

Vinyl Guy Passar fint som en stor solitär i ditt hem eller som en del av din tavelvägg i ett mindre format. Finns i flera storlekar.